Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z pomysłów na sycące i pyszne śniadanie :) Jajka zapiekane w bułce z szynką i szpinakiem to świetna propozycja na posiłek, który można przygotować na weekendowe śniadanie.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1608
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232021
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5094
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1608
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232021
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5094
Składniki
Z bułek skroić wierzch i wydrążyć miąższ. Pozostały miąższ lekko docisnąć. Masło ugnieść widelcem z przeciśniętym przez praskę ząbkiem czosnku. Wysmarować bułki wewnątrz. Dodać szpinak, szynkę oraz wbić po jednym jajku. Bułki zapiekać wraz ze ściętym wierzchem przez ok. 15-20 minut (lub do czasu, aż białko się zetnie, a żółtko pozostanie płynne) w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Po upieczeniu doprawić solą i pieprzem. Podawać na gorąco.