Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię jajka pod każdą postacią. Dzisiaj na śniadanie zrobiłam jajko sadzone, ale żeby nie było za prosto, posadziłam je w paprykowej otoczce :)
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 321
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 729
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 743
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 34
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 321
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 729
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 743
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 34
Składniki
Jedno jajko to około 85 kalorii. Użyłam odrobiny oliwy z oliwek, tylko do przetarcia patelni. Na rozgrzanej patelence położyłam paprykowy krążek w który wbiłam jajko. Chwilę odczekałam, przełożyłam gotowe danie na talerz, posoliłam i popieprzyłam do smaku, a następnie posypałam odrobiną szczypiorku. Pychota!!! Do tego zdrowa i lekka :) Polecam!