Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po takim śniadanku, świat wydaje się piękniejszy :)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 137
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 137
Składniki
Cebulę kroimy w dość cienkie plasterki, potrzebujemy 4 sztuki. Najlepiej jest rozpuścić masło na dwóch małych patelniach, wbić do nich po jednym jajku, przyprawić solą i pieprzem. Nałożyć po dwa krążki cebuli, listki pietruszki, smażyć, lekko podważając boki. Pod koniec cebulkę posypać słodką papryką. Smacznego.