Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie wcale nie musi być nudne ;) proponuję bajecznie proste w wykonaniu jajko zapiekane w bułce
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4669
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12651
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5712
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7161
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4669
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12651
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5712
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7161
Składniki
Z bułek wydrążyć wnętrze i wysmarować dno ketchupem.
Ser żółty zetrzeć na tarce o drobnych oczkach i włożyć w bułki. Ułożyć po plasterku szynki. Dodać papryką pokrojoną w kostkę i czerwoną cebulą pokrojoną w piórka. Na każdą bułkę wylać po jednym jajku.
Udekorować połówkami pomidorków koktajlowych. Wierzch posypać szczypiorkiem oraz solą i pieprzem. Zapiekać w piekarniku w 180 stopniach do ścięcia jajek.