Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie wcale nie musi być nudne ;) proponuję bajecznie proste w wykonaniu jajko zapiekane w bułce
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 146
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 146
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Składniki
Z bułek wydrążyć wnętrze i wysmarować dno ketchupem.
Ser żółty zetrzeć na tarce o drobnych oczkach i włożyć w bułki. Ułożyć po plasterku szynki. Dodać papryką pokrojoną w kostkę i czerwoną cebulą pokrojoną w piórka. Na każdą bułkę wylać po jednym jajku.
Udekorować połówkami pomidorków koktajlowych. Wierzch posypać szczypiorkiem oraz solą i pieprzem. Zapiekać w piekarniku w 180 stopniach do ścięcia jajek.