Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny pomysł na owoce :)
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 34
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 7
Polecam.
Odsłon: 141
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 92
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 34
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 7
Polecam.
Odsłon: 141
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 92
Składniki
Odłóż 5/6 jeżyn do dekoracji.
Pozostałe jeżyny i banana zmiksuj na gładko z mlekiem kokosowym i syropem z agawy.
Przelej na głęboki talerz, lub do miseczki. Udekoruj jeżynami i płatkami migdałowymi. Opcjonalnie sezamem.