Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie jogurtu, banana, figi i płatków owsianych. Smakuje na śniadanie i na deser. W przepisie podane są proporcje dla jednej osoby.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 177
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 379
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1721
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3250
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26735
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 177
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 379
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1721
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3250
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26735
Składniki
Płatki owsiane uprażyć na suchej patelni, często mieszając. Płatki są gotowe, gdy w ich smaku nie wyczuwa się mąki. Gotowe płatki przełożyć na talerz w celu szybkiego wystudzenia ich.
Banana rozgnieść, połączyć z jogurtem i gałką muszkatołową.
Na dno pucharka nałożyć połowę przygotowanego jogurtu i posypać przestudzonymi płatkami owsianymi.
Na warstwę płatków nałożyć drugą część jogurtu.
Figę pokroić na kawałki. Ułożyć na wierzchu i gotowe!