Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na śniadanie do pracy i w domu. Jogurt najlepiej przygotować na wieczór i zostawić w słoiczku w lodówce. Kiedy rano weźmiemy pierwszą łyżeczkę do ust, będziemy zdziwieni, co tam jest, bo zapomnimy o orzechach, które zatopią się w jogurcie i o pestkach pinii, które napęcznieja, a śliwka puści sok i zmiesza się z miodem i jogurtem.
Nóż, łyżka, łyżeczka
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45653
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23134
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1384
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45653
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23134
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1384
Składniki
Jogurt wyjmujemy z opakowania i przekładamy do słoiczka. Śliwkę myjemy i kroimy na kawałki, które układamy na wierzchu. Polewamy miodem. Orzechy macadamia rozbijamy delikatnie i posypujemy po wierzchu, a następnie sypiemy nasiona pinii. Miętę drobniutko siekamy i posypujemy po wierzchu. Śniadanie gotowe.