Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na śniadanie do pracy i w domu. Jogurt najlepiej przygotować na wieczór i zostawić w słoiczku w lodówce. Kiedy rano weźmiemy pierwszą łyżeczkę do ust, będziemy zdziwieni, co tam jest, bo zapomnimy o orzechach, które zatopią się w jogurcie i o pestkach pinii, które napęcznieja, a śliwka puści sok i zmiesza się z miodem i jogurtem.
Nóż, łyżka, łyżeczka
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 47
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 571
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 47
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 571
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Składniki
Jogurt wyjmujemy z opakowania i przekładamy do słoiczka. Śliwkę myjemy i kroimy na kawałki, które układamy na wierzchu. Polewamy miodem. Orzechy macadamia rozbijamy delikatnie i posypujemy po wierzchu, a następnie sypiemy nasiona pinii. Miętę drobniutko siekamy i posypujemy po wierzchu. Śniadanie gotowe.