Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na śniadanie do pracy i w domu. Jogurt najlepiej przygotować na wieczór i zostawić w słoiczku w lodówce. Kiedy rano weźmiemy pierwszą łyżeczkę do ust, będziemy zdziwieni, co tam jest, bo zapomnimy o orzechach, które zatopią się w jogurcie i o pestkach pinii, które napęcznieja, a śliwka puści sok i zmiesza się z miodem i jogurtem.
Nóż, łyżka, łyżeczka
Cukinia w zalewie octowej jest bardzo prosta do przygotowania, idealna jako p...
Odsłon: 49
Marynowanie grzybów to temat rzeka. Co roku marynuję dość dużo grzybów, ale z...
Odsłon: 40
Idealna surówka na zimę. Pyszna i prosta do przygotowania. Surówkę naprawdę w...
Odsłon: 34
Moja rodzina nie uwierzyła że to ja sama robiłam myśleli że to że sklepu pysz...
Odsłon: 42
Cukinia w zalewie octowej jest bardzo prosta do przygotowania, idealna jako p...
Odsłon: 49
Marynowanie grzybów to temat rzeka. Co roku marynuję dość dużo grzybów, ale z...
Odsłon: 40
Idealna surówka na zimę. Pyszna i prosta do przygotowania. Surówkę naprawdę w...
Odsłon: 34
Moja rodzina nie uwierzyła że to ja sama robiłam myśleli że to że sklepu pysz...
Odsłon: 42
Składniki
Jogurt wyjmujemy z opakowania i przekładamy do słoiczka. Śliwkę myjemy i kroimy na kawałki, które układamy na wierzchu. Polewamy miodem. Orzechy macadamia rozbijamy delikatnie i posypujemy po wierzchu, a następnie sypiemy nasiona pinii. Miętę drobniutko siekamy i posypujemy po wierzchu. Śniadanie gotowe.