Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17752
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1845
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15539
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6967
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17752
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1845
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15539
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6967
Składniki
Wszystkie składniki dokładnie ze sobą łączę i zagniatam aż powstanie plastyczne ciasto. Ciasto przykrywam ściereczką i pozostawiam pod przykryciem w ciepłym miejscu na godzinę.
Wyrośnięte ciasto dzielę na 8 części. Z każdej formuję bułeczkę i pozostawiam pod przykryciem w ciepłym miejscu na kolejne 45 minut.
Wyrośnięte bułeczki nacinam według uznania. Piekę 15 minut w 200 stopniach C.