Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne kanapeczki we włoskim stylu. Świetne na rodzinne uroczystości na świeżym powietrzu.
wykałaczki
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21375
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 142
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 318
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 427
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21375
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 142
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 318
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 427
Składniki
Z kromek chleba okrawa się przypieczone boki. Można je wysuszyć i potem zetrzeć na bułkę tartą. Najłatwiej smarować warstwami całe kromki a potem można wbić wykałaczki je przekroić na cztery części. 1 warstwa- tapenada 2 warstwa-pesto i liście szpinaku/ rukola czernieje. 3 warstwa- pesto i plastry mozzarelli 4 plastry wołowiny lub wędzonej na zimno ryby
Pesto domowe lepiej smakuje. Tapenadę zrobiłam sama.
Smacznego :)