Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj coś specjalnie dla miłośników fast food`ów. Zapraszam na burgera w prawdziwie domowym wydaniu. Zwykła pszenna bułka, mnóstwo warzyw, a zamiast mięsa wołowego tradycyjny polski kotlet, który został nam z obiadu. Jest to idealna propozycja na śniadanko, bo przynajmniej zdążymy go spalić w ciągu dnia. :)
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 322
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 731
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 744
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 36
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 322
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 731
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 744
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 36
Składniki
Bułkę pszenną przekroić na dwie części, posmarować ketchupem i majonezem. Na jednej połówce bułki ułożyć warstwowo wszystkie składniki (kolejność dowolna), przykryć drugą połówką bułki. Zapiekać w rozgrzanym do 150 stopni piekarniku przez ok. 5-7 min.
Smacznego :)