Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio jeden z moich synów miał ogromną ochotę na burgera, więc chcąc nie chcąc przygotowałam go dla niego z tego co miałam w domu. Na szczęście miałam jeszcze farsz z gołąbków, który idealnie sprawdził się jako mięsna baza, do tego sałata, warzywa, ulubiona buła i burger idealny :) zapraszam!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Bułkę przekrawamy na pół, podsmażamy na suchej patelni, żeby była chrupka. Następnie smarujemy wymieszanym sosem ketchupowo-majonezowym, kładziemy pokrojoną sałatę lodową, farsz z gołąbków, żółty ser, oba ogórki, pomidor i przykrywamy drugą połówką bułki również posmarowaną sesem ketchupowym. Całość zapiekamy w rozgrzanym piekarniku przez ok. 5 min.
Smacznego :)