Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio jeden z moich synów miał ogromną ochotę na burgera, więc chcąc nie chcąc przygotowałam go dla niego z tego co miałam w domu. Na szczęście miałam jeszcze farsz z gołąbków, który idealnie sprawdził się jako mięsna baza, do tego sałata, warzywa, ulubiona buła i burger idealny :) zapraszam!
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 440
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16651
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 300
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 440
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16651
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 300
Składniki
Bułkę przekrawamy na pół, podsmażamy na suchej patelni, żeby była chrupka. Następnie smarujemy wymieszanym sosem ketchupowo-majonezowym, kładziemy pokrojoną sałatę lodową, farsz z gołąbków, żółty ser, oba ogórki, pomidor i przykrywamy drugą połówką bułki również posmarowaną sesem ketchupowym. Całość zapiekamy w rozgrzanym piekarniku przez ok. 5 min.
Smacznego :)