Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio jeden z moich synów miał ogromną ochotę na burgera, więc chcąc nie chcąc przygotowałam go dla niego z tego co miałam w domu. Na szczęście miałam jeszcze farsz z gołąbków, który idealnie sprawdził się jako mięsna baza, do tego sałata, warzywa, ulubiona buła i burger idealny :) zapraszam!
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85326
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2617
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10050
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4141
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7176
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85326
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2617
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10050
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4141
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7176
Składniki
Bułkę przekrawamy na pół, podsmażamy na suchej patelni, żeby była chrupka. Następnie smarujemy wymieszanym sosem ketchupowo-majonezowym, kładziemy pokrojoną sałatę lodową, farsz z gołąbków, żółty ser, oba ogórki, pomidor i przykrywamy drugą połówką bułki również posmarowaną sesem ketchupowym. Całość zapiekamy w rozgrzanym piekarniku przez ok. 5 min.
Smacznego :)