Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio jeden z moich synów miał ogromną ochotę na burgera, więc chcąc nie chcąc przygotowałam go dla niego z tego co miałam w domu. Na szczęście miałam jeszcze farsz z gołąbków, który idealnie sprawdził się jako mięsna baza, do tego sałata, warzywa, ulubiona buła i burger idealny :) zapraszam!
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 44
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2302
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 44
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2302
Składniki
Bułkę przekrawamy na pół, podsmażamy na suchej patelni, żeby była chrupka. Następnie smarujemy wymieszanym sosem ketchupowo-majonezowym, kładziemy pokrojoną sałatę lodową, farsz z gołąbków, żółty ser, oba ogórki, pomidor i przykrywamy drugą połówką bułki również posmarowaną sesem ketchupowym. Całość zapiekamy w rozgrzanym piekarniku przez ok. 5 min.
Smacznego :)