Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio jeden z moich synów miał ogromną ochotę na burgera, więc chcąc nie chcąc przygotowałam go dla niego z tego co miałam w domu. Na szczęście miałam jeszcze farsz z gołąbków, który idealnie sprawdził się jako mięsna baza, do tego sałata, warzywa, ulubiona buła i burger idealny :) zapraszam!
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 54
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 46
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 54
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 46
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
Bułkę przekrawamy na pół, podsmażamy na suchej patelni, żeby była chrupka. Następnie smarujemy wymieszanym sosem ketchupowo-majonezowym, kładziemy pokrojoną sałatę lodową, farsz z gołąbków, żółty ser, oba ogórki, pomidor i przykrywamy drugą połówką bułki również posmarowaną sesem ketchupowym. Całość zapiekamy w rozgrzanym piekarniku przez ok. 5 min.
Smacznego :)