Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, pożywna i sycąca propozycja na śniadania idealna na zimowe chłody .
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7942
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1264
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13729
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7942
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1264
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13729
Składniki
Na patelni rozgrzej masło, wbij jajka i lekko rozmieszaj, połóż chleb chwilę podsmaż i przewróć na drugą stronę.
Połóż plastry sera, smaż chwilę i złóż kanapkę na pół, zawiń jajka i ser do środka kanapki.
Kanapkę podsmaż jeszcze chwilę z każdej strony, podaj na ciepło z ulubionymi dodatkami np. warzywami lub ketchupem.