Do góry

Śniadania Przepis na:

Kanapka z awokado i gomasio

Kanapka z awokado i gomasio

Autor:

Przepisów i artykułów: 33 Ocena: 186

Dodano:

Odsłon: 64

Prosty sposób na szybkie i smaczne śniadanie. W sam raz dla zabieganych. Przepis pochodzi z 400. odcinka programu "Ewa Gotuje"

Składniki

  • pieczywo
  • awokado
  • sok z cytryny
  • gomasio
  • pomidorki koktajlowe
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Kanapka z awokado i gomasio

Przygotowanie

  1. Z awokado usunąć pestkę, łyżką wyjąc miąższ. Pokroić w plastry i ułożyć na pieczywie. Skropić sokiem z cytryny i przyprawić gomasio. Obok ułożyć przekrojone na pół pomidorki koktajlowe.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń