Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sposób na szybkie i smaczne śniadanie. W sam raz dla zabieganych. Przepis pochodzi z 400. odcinka programu "Ewa Gotuje"
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28848
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2196
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28848
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2196
Składniki
Z awokado usunąć pestkę, łyżką wyjąc miąższ. Pokroić w plastry i ułożyć na pieczywie. Skropić sokiem z cytryny i przyprawić gomasio. Obok ułożyć przekrojone na pół pomidorki koktajlowe.