Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca kanapka wykonana jest z kromki chleba, listków sałaty, plasterków kiełbasy, zielonej i czarnej oliwki.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19333
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13073
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1726
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232191
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19333
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13073
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1726
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232191
Składniki
Kromkę chleba pokrywamy liściem sałaty. Układamy plasterki kiełbasy, między plasterki układamy cienki plasterek czerwonej cebuli. Oliwki zielone kroimy na połówki i układamy na kanapce. Połówkę oliwki czarnej kładziemy na plaster cebuli. Smacznego!!!