Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca kanapka wykonana jest z kromki chleba, listków sałaty, plasterków kiełbasy, zielonej i czarnej oliwki.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13537
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 853
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13537
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 853
Składniki
Kromkę chleba pokrywamy liściem sałaty. Układamy plasterki kiełbasy, między plasterki układamy cienki plasterek czerwonej cebuli. Oliwki zielone kroimy na połówki i układamy na kanapce. Połówkę oliwki czarnej kładziemy na plaster cebuli. Smacznego!!!