Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca kanapka wykonana jest z kromki chleba, listków sałaty, plasterków kiełbasy, zielonej i czarnej oliwki.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68735
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2095
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68735
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2095
Składniki
Kromkę chleba pokrywamy liściem sałaty. Układamy plasterki kiełbasy, między plasterki układamy cienki plasterek czerwonej cebuli. Oliwki zielone kroimy na połówki i układamy na kanapce. Połówkę oliwki czarnej kładziemy na plaster cebuli. Smacznego!!!