Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O guacamole na pewno każdy z Was słyszał. Dziś chciałbym wam zaprezentować wersję wzbogaconą o brokuły. Zaprezentowana pasta idealnie pasuje do kanapek, naleśników i makaronu. Dzięki obecności zdrowych tłuszczy i witamin idealnie wpisuje się w jadłospis osób na diecie.
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5383
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1733
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5277
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1777
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5383
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1733
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5277
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1777
Składniki
Odsączoną z zalewy ciecierzycę płuczemy na sitku. Doprawiamy solą, pieprzem i słodką papryką. Polewamy oliwą i pieczemy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia przez 20-25 minut w 180 stopniach.
Brokuły, obrane awokado i przeciśnięty przez praskę czosnek dusimy widelcem na pastę. Dodajemy odrobinę oliwy, sól oraz sok z cytryny.
Przygotowane smarowidło nakładamy na chleb razowy. Na wierzch wykładamy porcję kiełków i pieczonej ciecierzycy. Smacznego!