Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O guacamole na pewno każdy z Was słyszał. Dziś chciałbym wam zaprezentować wersję wzbogaconą o brokuły. Zaprezentowana pasta idealnie pasuje do kanapek, naleśników i makaronu. Dzięki obecności zdrowych tłuszczy i witamin idealnie wpisuje się w jadłospis osób na diecie.
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 4584
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 61
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 370
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 390
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 4584
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 61
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 370
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 390
Składniki
Odsączoną z zalewy ciecierzycę płuczemy na sitku. Doprawiamy solą, pieprzem i słodką papryką. Polewamy oliwą i pieczemy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia przez 20-25 minut w 180 stopniach.
Brokuły, obrane awokado i przeciśnięty przez praskę czosnek dusimy widelcem na pastę. Dodajemy odrobinę oliwy, sól oraz sok z cytryny.
Przygotowane smarowidło nakładamy na chleb razowy. Na wierzch wykładamy porcję kiełków i pieczonej ciecierzycy. Smacznego!