Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe do przygotowania śniadanie.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30934
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3643
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4569
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1144
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30934
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3643
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4569
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1144
Składniki
Na dwóch kromkach pieczywa położyć po 1-2 plastrach salami oraz po plastrze sera.
Przykryć dwiema pozostałymi kromkami chleba.
Jajka roztrzepać z odrobiną soli i mąką.
Na patelni rozgrzać olej.
Każdą kanapkę maczać w jajku z mąką i kłaść na rozgrzaną patelnię.
Smażyć po około 3 minuty z każdej strony do lekkiego zrumienienia.
Podawać gorące.