Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące kanapki z sałatą lodową, domowym pasztetem i marynowanym ogórkiem.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1022
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 140
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2187
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4207
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1022
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 140
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2187
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4207
Składniki
Układamy na każdą kromkę chleba kawałek liścia sałaty, po plastrze pasztetu. Plastry pasztetu cienko smarujemy musztardą i na wierzch układamy cienkie plasterki ogórka marynowanego. Smacznego!!!