Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś propozycja na pyszne śniadanie lub kolację. Kanapki z serkiem chrzanowym oraz wędzonym łososiem będą idealne na niedzielne śniadanie.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 68
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 119
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10356
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 121
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1020
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 68
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 119
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10356
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 121
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1020
Składniki
Serek mieszamy z chrzanem. Ilość chrzanu dopasowujemy do naszych upodobań smakowych
Serkiem smarujemy kanapki i wykładamy na nie plasterki łososia i skrapiamy delikatnie sokiem z cytryny
Na kanapki kładziemy plasterki ogórka i rzodkiewki
Obsypujemy świeżo mielonym pieprzem i dekorujemy koperkiem lub szczypiorkiem