Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli kolejny powrót do dziecięcych smaków i babcinej kuchni ;-)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 183
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 707
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 472
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666429
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 183
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 707
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 472
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666429
Składniki
jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, ścieramy na tarce, na grubych oczkach i przekładamy do dużej miski
cebulę kroimy w drobną kostkę, pieczarki ścieramy na tarce, na grubych oczkach, a potem na rozgrzanym oleju podsmażamy cebulę, dodajemy pieczarki, solimy i smażymy tak długo, aż odparuje cały płyn, pod koniec smażenia dodajemy obie papryki, gotowe pieczarki studzimy i przekładamy do miski z jajkami
na koniec do jajek i pieczarek dodajemy majonez, dokładnie wszystko mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem, no i gotowe, smacznego ;-)