Do góry

Śniadania Przepis na:

Kanapkowa pasta z cukinii

Kanapkowa pasta z cukinii

Autor:

Przepisów i artykułów: 96 Ocena: 553

Dodano:

Odsłon: 3899

Pasta świetnie nadaje się do kanapek, a delikatny smak cukinii, którą ubóstwiam i koperek dodają jej charakteru i aromatu :)

Składniki

  • 3 łyżki kaszy jaglanej
  • 1/3 cukinii
  • 1 łyżeczka jogurtu naturalnego
  • 3/4 szklanki wywaru naturalnego
  • 1 łyżeczka koperku
  • 1 łyżeczka ostropestu plamistego
  • przyprawy (sól morska, pieprz cytrynowy)
1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Kanapkowa pasta z cukinii

Przygotowanie

  1. Kaszę jaglaną opłukać i ugotować w wywarze warzywnym.

  2. Cukinię obrać ze skórki, pokroić na kawałki i również ugotować.

  3. Ugotowaną kaszę, cukinię i resztę składników razem zblendować i doprawić do smaku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń