Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta świetnie nadaje się do kanapek, a delikatny smak cukinii, którą ubóstwiam i koperek dodają jej charakteru i aromatu :)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 220
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 360
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 220
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 360
Składniki
Kaszę jaglaną opłukać i ugotować w wywarze warzywnym.
Cukinię obrać ze skórki, pokroić na kawałki i również ugotować.
Ugotowaną kaszę, cukinię i resztę składników razem zblendować i doprawić do smaku.