Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadaniowy specjał z południa kraju
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84924
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2227
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9796
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3559
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6900
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84924
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2227
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9796
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3559
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6900
Składniki
Ugotowałam kaszę w osolonej wodzie, na opakowaniu jest napisane , ze trzeba ją mieszać pięć minut ale tak naprawdę potrzebuje 10, aż stanie się miękka i gęsta. Na ugotowaną kaszę dodaję się kawałek masła i popija kefirem. Jest to przepis na śniadanie z przed 40 lat z samego południa kraju. Smacznego :)