Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 25-11-2017
Słodkie, puszyste placki bez cukru i glutenu.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 41
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 109
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2819
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4182
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 41
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 109
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2819
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4182
Składniki
Jabłko i gruszkę ścieramy na tarce o grubych oczkach, dodajemy mąkę, cynamon, płatki i dolewamy wodę by uzyskać dosyć gęste ciasto. Na rozgrzaną i natłuszczoną patelnię nakładamy po łyżce ciasta i smażymy z dwóch stron na złoty kolor. Podajemy z ulubionymi dodatkami.