Do góry

Śniadania Przepis na:

Kiełbaski śląskie smażone z cebulką.

Kiełbaski śląskie smażone z cebulką.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1658 Ocena: 25484

Dodano:

Odsłon: 834

Kiełbaski śląskie smażone z cebulką, podane z musztardą i domowego wypieku chlebem.

Składniki

1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Kiełbaski śląskie smażone z cebulką.

Przygotowanie

  1. Ponacinane kiełbaski smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor.

  2. Cebule obieramy, kroimy w pół plastry, doprawiamy pieprzem i solą.

  3. Gdy kiełbasy będą zarumienione dodajemy cebulę.

  4. Smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do zeszklenia i lekkiego zarumienienia się cebuli.

  5. Usmażone kiełbaski podajemy z musztardą i pieczywem.

    Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kuchniakolorublond 12 lutego 2018 Mój mąż takie uwielbia :) tylko u nas kiełbaska zawsze swojska :)
Pozdrawiam! :)

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń