Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbaski śląskie smażone z cebulką, podane z musztardą i domowego wypieku chlebem.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1476
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231854
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5006
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1476
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231854
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5006
Składniki
Ponacinane kiełbaski smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor.
Cebule obieramy, kroimy w pół plastry, doprawiamy pieprzem i solą.
Gdy kiełbasy będą zarumienione dodajemy cebulę.
Smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do zeszklenia i lekkiego zarumienienia się cebuli.
Usmażone kiełbaski podajemy z musztardą i pieczywem. Smacznego!!!