Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbaski śląskie smażone z cebulką, podane z musztardą i domowego wypieku chlebem.
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2663
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 290
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9578
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1014
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2663
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 290
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9578
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1014
Składniki
Ponacinane kiełbaski smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor.
Cebule obieramy, kroimy w pół plastry, doprawiamy pieprzem i solą.
Gdy kiełbasy będą zarumienione dodajemy cebulę.
Smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do zeszklenia i lekkiego zarumienienia się cebuli.
Usmażone kiełbaski podajemy z musztardą i pieczywem. Smacznego!!!