Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbaski śląskie smażone z cebulką, podane z musztardą i domowego wypieku chlebem.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 125
Polecam.
Odsłon: 764
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 104
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 125
Polecam.
Odsłon: 764
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 104
Składniki
Ponacinane kiełbaski smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor.
Cebule obieramy, kroimy w pół plastry, doprawiamy pieprzem i solą.
Gdy kiełbasy będą zarumienione dodajemy cebulę.
Smażymy na wolnym ogniu pod przykryciem do zeszklenia i lekkiego zarumienienia się cebuli.
Usmażone kiełbaski podajemy z musztardą i pieczywem. Smacznego!!!