Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować pomysł na pastę kanapkowa pełną białka roślinnego o rewelacyjnym smaku kokosa. Ten prosty przepis znajdzie swoje miejsce w jadłospisie praktycznie każdej osoby będącej na diecie. Aż trudno uwierzyć, że bazą tego słodkiego kremu jest biała fasola. Wypróbuj ten przepis i zaskocz swoich domowników.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 303
Królowa grilla :)
Odsłon: 89
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 71
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 89
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 303
Królowa grilla :)
Odsłon: 89
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 71
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 89
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Składniki
Kiwi kroimy na plasterki, morele w półplasterki.
Do kielicha blendera dodajemy fasolę, masło orzechowe, erytrytol, wiórki kokosowe, sok z cytryny i przegotowaną wodę. Blendujemy na niejednolity krem.
Wafle ryżowe lub chleb razowy smarujemy przygotowaną pastą. Na wierzchu układamy pokrojone owoce i posypujemy wiórkami kokosowymi. Smacznego!