Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować pomysł na pastę kanapkowa pełną białka roślinnego o rewelacyjnym smaku kokosa. Ten prosty przepis znajdzie swoje miejsce w jadłospisie praktycznie każdej osoby będącej na diecie. Aż trudno uwierzyć, że bazą tego słodkiego kremu jest biała fasola. Wypróbuj ten przepis i zaskocz swoich domowników.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
Kiwi kroimy na plasterki, morele w półplasterki.
Do kielicha blendera dodajemy fasolę, masło orzechowe, erytrytol, wiórki kokosowe, sok z cytryny i przegotowaną wodę. Blendujemy na niejednolity krem.
Wafle ryżowe lub chleb razowy smarujemy przygotowaną pastą. Na wierzchu układamy pokrojone owoce i posypujemy wiórkami kokosowymi. Smacznego!