Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka o delikatnym posmaku kokosa z dodatkiem żurawiny, to ciekawa alternatywa dla kanapek.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2851
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3377
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2851
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3377
Składniki
Mleko kokosowe mieszamy z wodą, doprowadzamy do wrzenia. Dodajemy płatki owsiane i wiórki kokosowe, gotujemy na wolnym ogniu przez 5 minut. Następnie zestawiamy z ognia i mieszamy z żurawiną. Po lekkim przestudzeniu dosładzamy miodem.