Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka o delikatnym posmaku kokosa z dodatkiem żurawiny, to ciekawa alternatywa dla kanapek.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1184
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2074
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 499
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1184
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2074
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 499
Składniki
Mleko kokosowe mieszamy z wodą, doprowadzamy do wrzenia. Dodajemy płatki owsiane i wiórki kokosowe, gotujemy na wolnym ogniu przez 5 minut. Następnie zestawiamy z ognia i mieszamy z żurawiną. Po lekkim przestudzeniu dosładzamy miodem.