Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aby uatrakcyjnić congee jaglane i uprzyjemnić spożycie kleiku, przygotowałam pyszny koktajl z jagodami.
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 52
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 519
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 684
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 34
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4197
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 52
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 519
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 684
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 34
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4197
Składniki
Wszystkie wymienione składniki trzeba zmiksować aż do uzyskania gładkiego, gęstego napoju. Wypić, delektować się i przywracać organizm do równowagi kwasowo-zasadowej. Na zdrowie!