Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadaje się na śniadania i kolacje...... Po pasteryzacji zabieram go zawsze na wczasy.
Dla rodzinki na dzisiejszy obiad przygotowałam łazanki z kapusty kiszonej. Pr...
Odsłon: 1133
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 7122
Dla rodzinki na dzisiejszy obiad przygotowałam łazanki z kapusty kiszonej. Pr...
Odsłon: 1133
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 7122
Składniki
Boczek pokroić na małe kawałeczki. Zalać wodą. Dodać vegetę, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy.,magę. Gotować na małym ogniu aż zmięknie. W połowie gotowania dodać pokrojony czosnek (można przecisnąć). Jak wszystko zmięknie wyciągnąć ziele i liść laurowy. Ugnieść ubijaczką do ziemniaków i przekładać do słoików. Smacznego.