Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są naprawdę bardzo pyszne :) Nadają się również na śniadanie Wielkanocne :)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
8 jaj gotowanych-pokroić w kostkę ,1 jajko surowe,1 cebulka przesmażona na maśle -drobno pokrojona, 1 łyżeczka łagodnej musztardy,1 łyżeczka musztardy Dijon,1 łyżeczka chrzanu,koperek,natka pietruszki,sól,pieprz i troszkę bułki tartej. Wszystkie składniki wymieszać,uformować kotleciki. Obtoczyć w bułce tartej.Usmażyć z obu stron na złoty kolor Smacznego