Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są naprawdę bardzo pyszne :) Nadają się również na śniadanie Wielkanocne :)
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 843
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 200
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 354
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 278
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 843
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 200
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 354
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 278
Składniki
8 jaj gotowanych-pokroić w kostkę ,1 jajko surowe,1 cebulka przesmażona na maśle -drobno pokrojona, 1 łyżeczka łagodnej musztardy,1 łyżeczka musztardy Dijon,1 łyżeczka chrzanu,koperek,natka pietruszki,sól,pieprz i troszkę bułki tartej. Wszystkie składniki wymieszać,uformować kotleciki. Obtoczyć w bułce tartej.Usmażyć z obu stron na złoty kolor Smacznego