Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na kolację lub śniadanie pyszne chrupiące plastry kiełbasy zrumienione z dodatkiem pieczarek i groszku,na chrupiącej grzance.Delicje:)
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44687
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182158
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 288
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44687
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182158
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 288
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i zrumienić na maśle.Dodać drobno pokrojone pieczarki i na większym ogniu wszystko podsmażyć.Pod koniec wrzucić groszek i zasmażyć 7-10min.Doprawić do smaku. Ponieważ zostało mi sporo farszu zrobiłam zupę,przepis dodam:) Na patelni podsmażyć plasterki kiełbasy( krakowska,szynkowa) Ja złożyłam po trzy plasterki gdyż były bardzo cieńkie,ale jeśli kupicie w całości to samemu lepiej pokroić troszkę grubsze plastry.
Na podsmażone kiełbasiane krążki nałożyć farsz i przykryć serem żółtym. Dać do nagrzanego piekarnika 190st. W wolne miejsca dać kromki bułki i zapiec wraz z kiełbasą.
Na chrupiące kromki kłaść po dwa lub trzy plastry krążków.
Smacznego życzę!