Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na kolację lub śniadanie pyszne chrupiące plastry kiełbasy zrumienione z dodatkiem pieczarek i groszku,na chrupiącej grzance.Delicje:)
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 433
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12436
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 87
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 433
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12436
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 87
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i zrumienić na maśle.Dodać drobno pokrojone pieczarki i na większym ogniu wszystko podsmażyć.Pod koniec wrzucić groszek i zasmażyć 7-10min.Doprawić do smaku. Ponieważ zostało mi sporo farszu zrobiłam zupę,przepis dodam:) Na patelni podsmażyć plasterki kiełbasy( krakowska,szynkowa) Ja złożyłam po trzy plasterki gdyż były bardzo cieńkie,ale jeśli kupicie w całości to samemu lepiej pokroić troszkę grubsze plastry.
Na podsmażone kiełbasiane krążki nałożyć farsz i przykryć serem żółtym. Dać do nagrzanego piekarnika 190st. W wolne miejsca dać kromki bułki i zapiec wraz z kiełbasą.
Na chrupiące kromki kłaść po dwa lub trzy plastry krążków.
Smacznego życzę!