Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na kolację lub śniadanie pyszne chrupiące plastry kiełbasy zrumienione z dodatkiem pieczarek i groszku,na chrupiącej grzance.Delicje:)
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6531
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154827
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 469
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6531
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154827
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 469
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i zrumienić na maśle.Dodać drobno pokrojone pieczarki i na większym ogniu wszystko podsmażyć.Pod koniec wrzucić groszek i zasmażyć 7-10min.Doprawić do smaku. Ponieważ zostało mi sporo farszu zrobiłam zupę,przepis dodam:) Na patelni podsmażyć plasterki kiełbasy( krakowska,szynkowa) Ja złożyłam po trzy plasterki gdyż były bardzo cieńkie,ale jeśli kupicie w całości to samemu lepiej pokroić troszkę grubsze plastry.
Na podsmażone kiełbasiane krążki nałożyć farsz i przykryć serem żółtym. Dać do nagrzanego piekarnika 190st. W wolne miejsca dać kromki bułki i zapiec wraz z kiełbasą.
Na chrupiące kromki kłaść po dwa lub trzy plastry krążków.
Smacznego życzę!