Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie, czy kolacja przygotujesz w 15 minut. Idealne dla dzieci i mam w ciąży, bogate w w żelazo i kwas foliowy.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4876
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13237
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5789
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7430
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4876
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13237
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5789
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7430
Składniki
Do gotującej się wody dodajemy olej kokosowy, kaszę manną, intensywnie mieszamy, doprawiamy solą, pieprzem, zielem i listkiem. Mieszając gotujemy 10 minut. Buraki kroimy w drobną kostkę. Po 10 minutach wyjmujemy ziele i listek, wkładamy cząstki buraka, mieszamy do zagotowania, odstawiamy. Całość blendujemy i doprawiamy sokiem z cytryny. Podajemy z dodatkiem jogurtu greckiego.