Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie, czy kolacja przygotujesz w 15 minut. Idealne dla dzieci i mam w ciąży, bogate w w żelazo i kwas foliowy.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113031
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 396
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 728
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 557
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113031
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 396
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 728
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 557
Składniki
Do gotującej się wody dodajemy olej kokosowy, kaszę manną, intensywnie mieszamy, doprawiamy solą, pieprzem, zielem i listkiem. Mieszając gotujemy 10 minut. Buraki kroimy w drobną kostkę. Po 10 minutach wyjmujemy ziele i listek, wkładamy cząstki buraka, mieszamy do zagotowania, odstawiamy. Całość blendujemy i doprawiamy sokiem z cytryny. Podajemy z dodatkiem jogurtu greckiego.