Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie, czy kolacja przygotujesz w 15 minut. Idealne dla dzieci i mam w ciąży, bogate w w żelazo i kwas foliowy.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 542
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 542
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Do gotującej się wody dodajemy olej kokosowy, kaszę manną, intensywnie mieszamy, doprawiamy solą, pieprzem, zielem i listkiem. Mieszając gotujemy 10 minut. Buraki kroimy w drobną kostkę. Po 10 minutach wyjmujemy ziele i listek, wkładamy cząstki buraka, mieszamy do zagotowania, odstawiamy. Całość blendujemy i doprawiamy sokiem z cytryny. Podajemy z dodatkiem jogurtu greckiego.