Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie, czy kolacja przygotujesz w 15 minut. Idealne dla dzieci i mam w ciąży, bogate w w żelazo i kwas foliowy.
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 61
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 564
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 127
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 61
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 564
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 127
Składniki
Do gotującej się wody dodajemy olej kokosowy, kaszę manną, intensywnie mieszamy, doprawiamy solą, pieprzem, zielem i listkiem. Mieszając gotujemy 10 minut. Buraki kroimy w drobną kostkę. Po 10 minutach wyjmujemy ziele i listek, wkładamy cząstki buraka, mieszamy do zagotowania, odstawiamy. Całość blendujemy i doprawiamy sokiem z cytryny. Podajemy z dodatkiem jogurtu greckiego.