Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polskie, proste, pyszne... TRZY razy PE
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17726
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1825
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15487
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6529
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17726
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1825
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15487
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6529
Składniki
Sos: Żurawinę wrzucamy do rondelka, podlewamy 1/2 szklanki wody, doprowadzamy do wrzenia. Gotujemy pod przykryciem przez 15 minut. Następnie dodajemy jabłko obrane i pokrojone w kostkę. Mieszamy, doprawiamy solą i estragonem, zagotowujemy. Krupniok podsmażamy z obu stron, na rozgrzanym tłuszczu. Podajemy z sosem żurawinowo- jabłkowym i ulubionym pieczywem. Smacznego.