Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polskie, proste, pyszne... TRZY razy PE
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 90
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 43
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 67
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 90
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 43
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 67
Składniki
Sos: Żurawinę wrzucamy do rondelka, podlewamy 1/2 szklanki wody, doprowadzamy do wrzenia. Gotujemy pod przykryciem przez 15 minut. Następnie dodajemy jabłko obrane i pokrojone w kostkę. Mieszamy, doprawiamy solą i estragonem, zagotowujemy. Krupniok podsmażamy z obu stron, na rozgrzanym tłuszczu. Podajemy z sosem żurawinowo- jabłkowym i ulubionym pieczywem. Smacznego.