Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna słodka kukurydza z masłem ziołowym i solą. Idealna na śniadanie i kolację.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Kukurydzę obrać i przyciąć do rozmiaru saganka. Wodę z cukrem zagotować, włożyć kukurydze. Poczekać do ponownego zagotowania wody i gotować 10-13 minut. Kukurydze wyłożyć na talerze, obłożyć wiórkami masła, posolić i podawać.