Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna słodka kukurydza z masłem ziołowym i solą. Idealna na śniadanie i kolację.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 793
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2825
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 793
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2825
Składniki
Kukurydzę obrać i przyciąć do rozmiaru saganka. Wodę z cukrem zagotować, włożyć kukurydze. Poczekać do ponownego zagotowania wody i gotować 10-13 minut. Kukurydze wyłożyć na talerze, obłożyć wiórkami masła, posolić i podawać.