Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3761
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2118
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5569
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5582
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3761
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2118
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5569
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5582
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obrać ze skorupek. Drobno pokroić. Najlepiej przy pomocy gilotyny i krateczki. Szybko, sprawnie. Umieścić w salaterce. Dodać serek wiejski lekki. Dodać cebulkę drbniutko pokrojoną, rzodkiewki pokrojone w kostkę, fasolkę pokrojoną na małe kawałki, pokrojony szczypior. Dodać olej lniany, ocet jabłkowy, pieprz młotkowany i sól do smaku. Wymieszać. Gotowe, można zajadać. Smacznego. Dobrze jest ugotować jajka i fasolkę wieczorem. Rano jajka i fasolka są już wystudzone.