Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obrać ze skorupek. Drobno pokroić. Najlepiej przy pomocy gilotyny i krateczki. Szybko, sprawnie. Umieścić w salaterce. Dodać serek wiejski lekki. Dodać cebulkę drbniutko pokrojoną, rzodkiewki pokrojone w kostkę, fasolkę pokrojoną na małe kawałki, pokrojony szczypior. Dodać olej lniany, ocet jabłkowy, pieprz młotkowany i sól do smaku. Wymieszać. Gotowe, można zajadać. Smacznego. Dobrze jest ugotować jajka i fasolkę wieczorem. Rano jajka i fasolka są już wystudzone.