Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udało mi się pierwszy raz natrafić na boczniaka w lesie:) Już wiem gdzie ,więc częściej będę tam zaglądać:) Leśny boczniak różni się od sklepowego aromatem i smakiem. Ale te sklepowe i leśne są przepyszne:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8543
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8543
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Składniki
Boczniaka opłukać ,wysuszyć papierowym ręcznikiem. Jajka roztrzepać z pieprzem i solą. Kapelusze obtoczyć w mące,jajku i bułce tartej. Kłaść na rozgrzane masło i usmażyć z dwóch stron. Smacznego życzę!