Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udało mi się pierwszy raz natrafić na boczniaka w lesie:) Już wiem gdzie ,więc częściej będę tam zaglądać:) Leśny boczniak różni się od sklepowego aromatem i smakiem. Ale te sklepowe i leśne są przepyszne:)
Papryka pieczona z cebulą może być spożyta na mnóstwo sposobów: od podania ja...
Odsłon: 128
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1585
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 326
Papryka pieczona z cebulą może być spożyta na mnóstwo sposobów: od podania ja...
Odsłon: 128
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1585
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 326
Składniki
Boczniaka opłukać ,wysuszyć papierowym ręcznikiem. Jajka roztrzepać z pieprzem i solą. Kapelusze obtoczyć w mące,jajku i bułce tartej. Kłaść na rozgrzane masło i usmażyć z dwóch stron. Smacznego życzę!