Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udało mi się pierwszy raz natrafić na boczniaka w lesie:) Już wiem gdzie ,więc częściej będę tam zaglądać:) Leśny boczniak różni się od sklepowego aromatem i smakiem. Ale te sklepowe i leśne są przepyszne:)
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44596
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181933
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 173
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44596
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181933
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 173
Składniki
Boczniaka opłukać ,wysuszyć papierowym ręcznikiem. Jajka roztrzepać z pieprzem i solą. Kapelusze obtoczyć w mące,jajku i bułce tartej. Kłaść na rozgrzane masło i usmażyć z dwóch stron. Smacznego życzę!