Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udało mi się pierwszy raz natrafić na boczniaka w lesie:) Już wiem gdzie ,więc częściej będę tam zaglądać:) Leśny boczniak różni się od sklepowego aromatem i smakiem. Ale te sklepowe i leśne są przepyszne:)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231937
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231937
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Składniki
Boczniaka opłukać ,wysuszyć papierowym ręcznikiem. Jajka roztrzepać z pieprzem i solą. Kapelusze obtoczyć w mące,jajku i bułce tartej. Kłaść na rozgrzane masło i usmażyć z dwóch stron. Smacznego życzę!