Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś dla smakoszy łososia :)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1592
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3027
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1108
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1887
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1592
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3027
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1108
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1887
Składniki
Rybę umyć i osuszyć. Pokroić w jak najcieńsze plastry. W naczyniu na dno nalać trochę oliwy, octu, sok z cytryny, położyć jedną warstwę łososia posypać trochę pieprzem i koperkiem i kolejno olej itd. aż skończy się łosoś. Zostawić w lodówce na 10 min. i można jeść. Smacznego