Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś dla smakoszy łososia :)
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67517
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1860
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67517
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1860
Składniki
Rybę umyć i osuszyć. Pokroić w jak najcieńsze plastry. W naczyniu na dno nalać trochę oliwy, octu, sok z cytryny, położyć jedną warstwę łososia posypać trochę pieprzem i koperkiem i kolejno olej itd. aż skończy się łosoś. Zostawić w lodówce na 10 min. i można jeść. Smacznego