Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapki kolorowe, karnawałowe, imprezowe. Szybko się je robi, a jeszcze szybciej znika jak ładnie się ozdobi. Jemy węchem i oczami,a jak jeszcze kusi fajnymi kolorami.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1377
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1377
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Jajko gotuję na twardo. Łososia przekładam do miski, dodaję pokrojone jajko, serek, sól, pieprz. Całość miksuje blenderem.
Za pomocą foremki do ciastek kwiatek wycinam kwiatki w chlebie tostowym, smaruję je masłem. Pastę wyciskam za pomocą szprycy, dekoruję ogórkiem, natką pietruszki, rukolą, papryką, pieprzem.