Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i smaczne danie na śniadanie.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2313
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4401
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1343
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 325
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2313
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4401
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1343
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 325
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w ósemki lub na ćwiartki, a makaron ugotować al. Dente. Do odsączonego, ostudzonego makaronu dodać odsączony groszek, posiekany szczypiorek, poszczępioną sałatę, odsączonego tuńczyka. Następnie dodać pokrojone pomidory, posiekany szczypiorek(odrobinę odłożyć do dekoracji) i paprykę. Majonez wymieszać z jogurtem (ilość według uznania), doprawić do smaku. Sałatkę wyłożyć do salaterki, na górze ułożyć jajka, posypać szczypiorkiem wstawić do lodówki na dwie godziny i podawać z pieczywem.