Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i smaczne danie na śniadanie.
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 140
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 272
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 111
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 140
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 272
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 111
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w ósemki lub na ćwiartki, a makaron ugotować al. Dente. Do odsączonego, ostudzonego makaronu dodać odsączony groszek, posiekany szczypiorek, poszczępioną sałatę, odsączonego tuńczyka. Następnie dodać pokrojone pomidory, posiekany szczypiorek(odrobinę odłożyć do dekoracji) i paprykę. Majonez wymieszać z jogurtem (ilość według uznania), doprawić do smaku. Sałatkę wyłożyć do salaterki, na górze ułożyć jajka, posypać szczypiorkiem wstawić do lodówki na dwie godziny i podawać z pieczywem.