Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie nadaje się do świeżego pieczywa i ziemniaków w mundurkach.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2511
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 111
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4332
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2511
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 111
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4332
Składniki
Masło wyjąć z lodówki i poczekać, aż będzie bardzo miękkie.
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę.
Masło wyjąć z lodówki i poczekać, aż będzie bardzo miękkie.
Pietruszkę i koperek (bez grubych łodyg ) bardzo drobno posiekać lub pokroić nożyczkami ( ja zawsze tak robię ).
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę.
Wszystkie składniki dodać do masła i utrzeć.
Pietruszkę i koperek (bez grubych łodyg ) bardzo drobno posiekać lub pokroić nożyczkami ( ja zawsze tak robię ).
Wszystkie składniki dodać do masła i utrzeć.
Zawinąć w folię aluminiową i wstawić do lodówki, by stwardniało. Smacznego !