Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie nadaje się do świeżego pieczywa i ziemniaków w mundurkach.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3181
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 3806
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1309
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3181
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 3806
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1309
Składniki
Masło wyjąć z lodówki i poczekać, aż będzie bardzo miękkie.
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę.
Masło wyjąć z lodówki i poczekać, aż będzie bardzo miękkie.
Pietruszkę i koperek (bez grubych łodyg ) bardzo drobno posiekać lub pokroić nożyczkami ( ja zawsze tak robię ).
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę.
Wszystkie składniki dodać do masła i utrzeć.
Pietruszkę i koperek (bez grubych łodyg ) bardzo drobno posiekać lub pokroić nożyczkami ( ja zawsze tak robię ).
Wszystkie składniki dodać do masła i utrzeć.
Zawinąć w folię aluminiową i wstawić do lodówki, by stwardniało. Smacznego !