Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie nadaje się do świeżego pieczywa i ziemniaków w mundurkach.
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 317
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 69
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 113
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 317
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 69
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 113
Składniki
Masło wyjąć z lodówki i poczekać, aż będzie bardzo miękkie.
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę.
Masło wyjąć z lodówki i poczekać, aż będzie bardzo miękkie.
Pietruszkę i koperek (bez grubych łodyg ) bardzo drobno posiekać lub pokroić nożyczkami ( ja zawsze tak robię ).
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę.
Wszystkie składniki dodać do masła i utrzeć.
Pietruszkę i koperek (bez grubych łodyg ) bardzo drobno posiekać lub pokroić nożyczkami ( ja zawsze tak robię ).
Wszystkie składniki dodać do masła i utrzeć.
Zawinąć w folię aluminiową i wstawić do lodówki, by stwardniało. Smacznego !