Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie nadaje się do świeżego pieczywa i ziemniaków w mundurkach.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2321
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3351
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1411
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2148
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2321
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3351
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1411
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2148
Składniki
Masło wyjąć z lodówki i poczekać, aż będzie bardzo miękkie.
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę.
Masło wyjąć z lodówki i poczekać, aż będzie bardzo miękkie.
Pietruszkę i koperek (bez grubych łodyg ) bardzo drobno posiekać lub pokroić nożyczkami ( ja zawsze tak robię ).
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę.
Wszystkie składniki dodać do masła i utrzeć.
Pietruszkę i koperek (bez grubych łodyg ) bardzo drobno posiekać lub pokroić nożyczkami ( ja zawsze tak robię ).
Wszystkie składniki dodać do masła i utrzeć.
Zawinąć w folię aluminiową i wstawić do lodówki, by stwardniało. Smacznego !