Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masełko smakowe zrobione samemu smakuje pysznie , połączenie masła z czosnkiem niedźwiedzim , pietruszką zieloną oraz koperkiem to strzał w dziesiątkę , a smarowidło zasmakowało mojej rodzince. Masełko proste i szybkie w przygotowaniu ale i bardzo smaczne.
ręcznik papierowy, blender, widelec, miska ,
Polecam. Pomidor, ogórek małosolny i jest pysznie.
Odsłon: 129
Aromatyczne i soczyste kawałki kurczaka pieczone z dodatkiem warzyw. Smaczny...
Odsłon: 144
Dzisiaj wątróbka drobiowa w innym nieco wydaniu. Przepis ze starego zeszytu m...
Odsłon: 81
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 484
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 1194
Polecam. Pomidor, ogórek małosolny i jest pysznie.
Odsłon: 129
Aromatyczne i soczyste kawałki kurczaka pieczone z dodatkiem warzyw. Smaczny...
Odsłon: 144
Dzisiaj wątróbka drobiowa w innym nieco wydaniu. Przepis ze starego zeszytu m...
Odsłon: 81
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 484
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 1194
Składniki
Zieleninę dokładnie opłukać , a następnie osuszyć dobrze na ręczniku papierowym. Natkę pietruszki, czosnek niedźwiedzi oraz koperek zmiksować na jednolitą papkę. Zmiksowaną zieleninę połączyć z miękkim dobrym masełkiem , całość dokładnie wymieszać do połączenia składników. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Podawać ze świeżym pieczywem.