Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masełko smakowe zrobione samemu smakuje pysznie , połączenie masła z czosnkiem niedźwiedzim , pietruszką zieloną oraz koperkiem to strzał w dziesiątkę , a smarowidło zasmakowało mojej rodzince. Masełko proste i szybkie w przygotowaniu ale i bardzo smaczne.
ręcznik papierowy, blender, widelec, miska ,
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10359
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336705
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4177
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423325
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10359
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336705
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4177
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423325
Składniki
Zieleninę dokładnie opłukać , a następnie osuszyć dobrze na ręczniku papierowym. Natkę pietruszki, czosnek niedźwiedzi oraz koperek zmiksować na jednolitą papkę. Zmiksowaną zieleninę połączyć z miękkim dobrym masełkiem , całość dokładnie wymieszać do połączenia składników. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Podawać ze świeżym pieczywem.