Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące, smaczne i iście meksykańskie panini
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6901
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5106
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2087
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6901
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5106
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2087
Składniki
Rozgrzewamy opiekacz.
Bułkę kroimy wzdłuż tworząc głęboką kieszeń.
Do środka dodajemy kolejno tuńczyka doprawionego solą i pieprzem, ser, cebulę, oliwki.
Całość polewamy sosem salsa, ja używam sosu salsa
Zapiekamy ok 5 min.
Smacznego!