Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta propozycja przypadnie szczególnie Panom do gustu ze względu na prostotę, szybkość wykonania, składniki i fakt, że zawsze stawia na nogi, nawet po bardzo udanej imprezie ;-). Polecam zwłaszcza wtedy, gdy czeka Was intensywny dzień i dużo pracy fizycznej. Po takiej porcji niestraszne będzie piłowanie, wyburzanie i cała reszta męskich zajęć.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 318
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 318
Składniki
Kiełbasę pokroić w pół talarki, wrzucić na dużą patelnię teflonową (średnica 26 cm), dodać połowę porcji margaryny i podsmażyć. Cebulę obrać pokroić najpierw na ćwiartki i w paseczki, dorzucić do kiełbasy.
Patelnię przykryć, kilka minut dusić, by cebula zmiękła. Odkryć, zmielić dużą ilość pieprzu, lekko osolić, dodać resztę margaryny i przemieszać. Całość jeszcze chwilkę dusić, dorzucić koncentrat, wymieszać, by połączył się z tłuszczem. Gotowe. Podawać z ulubionym pieczywem i maczać je w powstałym sosie. Smacznego :-)