Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, zdrowe, orzeźwiające śniadanie :-)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7556
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 196
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2315
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 522
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7556
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 196
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2315
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 522
Składniki
Mleko (1 szkl.) wlać do garnka, osolić, wsypać płatki, zagotować i gotować na malutkim ogniu ok. 4 min. Wsypywać kaszkę cały czas mieszając aby nie zrobiły się grudki. Lekko przestudzić, dodać miód, wymieszać. Miętę opłukać, porwać na kawałki i zmiksować blenderem z 2 łyżkami mleka. Dodać do owsianki i wymieszać. Owsiankę wyłożyć do miseczki, na wierzch wyłożyć nektarynkę pokrojoną w kostkę. Jeść ciepłą lub tak jak ja zimną na drugie śniadanie w pracy. Smacznego :-)