Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-owocowy sposób na oryginalne śniadanie. Danie przygotowuje się bardzo szybko. Robię je często w sezonie, kiedy są świeże owoce. W zimie wykorzystuję mrożone.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4913
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13317
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5815
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7476
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4913
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13317
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5815
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7476
Składniki
Mieszamy jajka, proszek do pieczenia, mleko, szczyptę soli, odrobinę oleju, cukier waniliowy. Do 4 foremek silikonowych na babeczki wrzucamy kilka owoców, zalewamy masą z jajek i pieczemy 30 minut w 190 stopniach. Podajemy z ulubionym dżemem.