Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy i przepyszny sposób na niedzielne śniadanie. U mnie zawsze królują jajka sadzone, na miękko, jajecznica. Któregoś ranka pomyślałam – dlaczego by nie spróbować czegoś niestandardowego. Warto było, bo danie jest wspaniałe.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17756
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1848
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15541
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6997
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17756
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1848
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15541
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6997
Składniki
Pieczarki, cebulę, kiełbasę kroimy i podsmażamy na patelni - doprawiamy do smaku. Przekładamy do 2 foremek do zapiekania wysmarowanych masłem.
Na farsz ucieramy ser żółty. W osobnej miseczce mieszamy jajka, proszek do pieczenia, mleko, sól, pieprz i odrobinę oleju. Zalewamy pieczarki, kiełbasę i cebulę w foremkach masą z jajek i pieczemy 30 minut w 190 stopniach. Podajemy z podsmażonym na patelni chlebkiem.