Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy i przepyszny sposób na niedzielne śniadanie. U mnie zawsze królują jajka sadzone, na miękko, jajecznica. Któregoś ranka pomyślałam – dlaczego by nie spróbować czegoś niestandardowego. Warto było, bo danie jest wspaniałe.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 113
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1090
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 59
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 113
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1090
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 59
Składniki
Pieczarki, cebulę, kiełbasę kroimy i podsmażamy na patelni - doprawiamy do smaku. Przekładamy do 2 foremek do zapiekania wysmarowanych masłem.
Na farsz ucieramy ser żółty. W osobnej miseczce mieszamy jajka, proszek do pieczenia, mleko, sól, pieprz i odrobinę oleju. Zalewamy pieczarki, kiełbasę i cebulę w foremkach masą z jajek i pieczemy 30 minut w 190 stopniach. Podajemy z podsmażonym na patelni chlebkiem.