Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffiny jajeczne to idealne śniadanie dla osób, które cenią sobie wygodę jak i oszczędność czasu. Świetnie sprawdzą się jako doskonały zamiennik tradycyjnej jajecznicy lub omletu
miska, nóż kuchenny, trzepaczka, deska do krojenia, łyżka stołowa, foremki silikonowe
Proste , pożywne i sycące danie z makaronu, brokułu i indyka. Polecam na szyb...
Odsłon: 289
Ta wersja makaronu, to jest trochę cięższa niż poprzednia, ale jeśli chodzi o...
Odsłon: 198
Przepis według pomysłu mojego przyjaciela. Bardzo łagodne, delikatne w smaku...
Odsłon: 436
Proste , pożywne i sycące danie z makaronu, brokułu i indyka. Polecam na szyb...
Odsłon: 289
Ta wersja makaronu, to jest trochę cięższa niż poprzednia, ale jeśli chodzi o...
Odsłon: 198
Przepis według pomysłu mojego przyjaciela. Bardzo łagodne, delikatne w smaku...
Odsłon: 436
Składniki
Jaja rozstrzepać ze śmietaną na gładką masę. Paprykę, szynkę i ser żółty pokroić w kostkę. Pomidorki koktajlowe pokroić na połówki. Drobno posiekać szczypiorek. Wszystkie składniki dokładnie połączyć z masą jajeczną. Doprawić solą i pieprzem. Powstałą masę wlać do silikonowych foremek na muffinki. Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Muffiny jajeczne piec około 15 minut do uzyskania złotego koloru. Talerz udekorować mixem sałat i kawałkami pomidorków koktajlowych. Podawać na ciepło z kromką ulubionego pieczywa. Smacznego!