Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na prawdę pyszny mus, a do tego samo zdrowie. Potas, magnez, żelazo i tak potrzebny kobietom kwas foliowy.
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1962
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 97
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 824
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 965
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 269
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1962
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 97
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 824
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 965
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 269
Składniki
Pracę na musem zaczynamy od obrania banana. Kroimy go w plasterki i wkładamy do wysokiego naczynia. Jabłko obieramy, też kroimy w plasterki i dorzucamy do banana. Dokładamy sporą łyżkę miodu, u mnie gryczany, jedną płaską łyżeczkę młodego jęczmienia i ok. 50 g jogurtu. Wszystko dokładnie blendujemy, na koniec dolewamy resztę jogurtu.