Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na prawdę pyszny mus, a do tego samo zdrowie. Potas, magnez, żelazo i tak potrzebny kobietom kwas foliowy.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8075
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 381
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8075
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 381
Składniki
Pracę na musem zaczynamy od obrania banana. Kroimy go w plasterki i wkładamy do wysokiego naczynia. Jabłko obieramy, też kroimy w plasterki i dorzucamy do banana. Dokładamy sporą łyżkę miodu, u mnie gryczany, jedną płaską łyżeczkę młodego jęczmienia i ok. 50 g jogurtu. Wszystko dokładnie blendujemy, na koniec dolewamy resztę jogurtu.