Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie naleśniki, idealne na śniadanie, podwieczorek czy wtedy gdy masz ochotę na coś słodkiego u mnie z dżemem i malinami.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7859
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1056
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13618
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7859
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1056
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13618
Składniki
Ubij jajka że szczyptą soli, dodaj mleko, wodę oraz mąkę. Wszystko dokładnie wymieszaj zostaw na 20 minut żeby ciasto odpoczęło. Patelnię do naleśników smaruj olejem i smaż na małym ogniu z obu stron na złoty kolor.
Naleśniki smaruj dżemem i składaj dowolnie. Możesz posypać cukrem pudrem lub polać miodem.