Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedliście kiedyś naleśniki z mąki krupczatki ? jeżeli nie to zapraszam po przepis gdzie są przygotowane na zwykłej przegotowanej zimnej wodzie
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2674
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1935
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2674
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1935
Składniki
Do miski dodać wszystkie składniki i zmiksować a po zmiksowaniu wlać olej i znowu zmiksować na jednolitą masę
Rozgrzać patelnię do pierwszego placka wlać kroplę oleju na patelnię nałożyć ciasto w zależności od grubości, smażyć z obu stron na lekko rumiany kolor. Układać na talerzu jeden na drugim
Usmażone naleśniki można podać z dowolnym farszem