Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i klasyczne danie, ale za to jakie pyszne :)
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 93
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 242
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 587
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 171
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 93
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 242
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 587
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 171
Składniki
Naleśniki: Jajko wymieszać z szczyptą soli. Dodać mąkę, mleko i mleko kokosowe dokładnie wymieszać. Upiec naleśniki. Twaróg (najlepiej mielony) wymieszać ze śmietaną i cukrami. Na upieczone naleśniki nakładać farsz z twarogu i złożyć. Ja składam albo w trójkąty albo jak na zdjęciu w tzw. krokiety ;) Ja naleśniki podałam dodatkowo z dżemem truskawkowym domowej roboty.