Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od razu tłumaczę się, miały być naleśniki z natką pietruszki i szczypiorkiem. No ale KTOŚ zużył wszystko do pysznego śniadanka. Dlatego sałata znalazła się w naleśnikach, to doskonały sposób na zagospodarowanie resztek zieleniny.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 140
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 204
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 511
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 140
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 204
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 511
Składniki
Mleko zmieszać z wodą. Jajka ubić dodając po trochu mleko z wodą, mąkę, sól, drobno posiekaną sałatę i czarnuszkę. Ciasto porcjami wylewać na gorącą patelnię z odrobiną oleju. Naleśniki smażyć, a gdy ciasto zetnie się , obrócić łopatką na drugą stronę.