Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od razu tłumaczę się, miały być naleśniki z natką pietruszki i szczypiorkiem. No ale KTOŚ zużył wszystko do pysznego śniadanka. Dlatego sałata znalazła się w naleśnikach, to doskonały sposób na zagospodarowanie resztek zieleniny.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326114
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11993
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16585
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5343
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326114
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11993
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16585
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5343
Składniki
Mleko zmieszać z wodą. Jajka ubić dodając po trochu mleko z wodą, mąkę, sól, drobno posiekaną sałatę i czarnuszkę. Ciasto porcjami wylewać na gorącą patelnię z odrobiną oleju. Naleśniki smażyć, a gdy ciasto zetnie się , obrócić łopatką na drugą stronę.